Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 266 835 10 45
WEB https://kapidagmtal.meb.k12.tr
Adres : YALI MAH. UZUN MUSTAFA SK. NO 3 ERDEK / BALIKESİR
VİZYON : Öğrencilerimizi; çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olarak hem mesleğe hem de yükseköğretime hazırlamak için VARIZ.
MİSYON : Mesleki eğitimde lider, bilgiyi üretmede önder okul olarak hep bir adım önde olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.40 - 16.55
Servis :
Ulaşım : Erdek İlçe Merkezinden Balıkesir İl Merkezine otobüsle ulaşım sağlanmaktadır.Erdek-Bandırma arası:20 km dir.Bandırma-İstanbul feribot iskelesine 20 km mesafededir.Erdek İlçe merkezinden Bandırma İlçe merkezine ve Feribot İskelesine 15 dakika aralıklarla minibüs vardır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erdek-Balıkesir arası:120 km dir. Okulumuz Erdek İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :